Kompetensförsörjning ska vara enkelt

Vår visionVårt namn är också vår vision, kompetensförsörjning ska vara enkelt! Vi vill skapa en rekryteringsupplevelse som är så smidig och enkel som möjligt för alla inblandade parter.

Vi erbjuder företag ett helhetsgrepp över både sin nationella och internationella rekryteringsstrategi, med de absolut bästa lokala aktörerna. Genom oss och våra samarbetspartners är detta möjligt samtidigt som ni som företag endast behöver ha kontakt med ett bolag. Både smidigt, enkelt och tidssparande!

Att finna sitt nästa jobb via oss ska vara precis lika enkelt. Genom vårt gedigna nätverk har vi stora möjligheter att hjälpa dig finna ditt nästa jobb, oavsett ort i Sverige.


Om oss

Simplified Workforce Management startade under COVID-19 pandemin 2020. Grundarna Andreas och Alexander har båda en bakgrund inom rekrytering-och personaluthyrningsbranschen. Andreas och Alexander upplevde att det var dags att förenkla och modernisera rekryteringsupplevelsen. De såg båda alternativa lösningar som kunde bespara sina kunder både tid och pengar på sikt.

Tillsammans startade de upp Simplified Workforce Management med ambitionen att förändra rekryteringsupplevelsen för både företag och personer som söker sitt nästa jobb.

För att säkerställa kvalité hela vägen från start till mål rekryterade bolaget sin leveranschef Anna Eriksson som har över nio års erfarenhet från rekryteringsbranschen. Tillsammans förenklar de rekryteringsupplevelsen för alla inblandade parter och skapar nya arbetstillfällen över hela Sverige.

© Copyright Simplified 2020